De inschrijving voor de 100 Bruggenloop 2024 is officieel geopend, en enthousiaste wandelaars zijn welkom op 21 september 2024, terwijl fervente hardlopers hun kans krijgen op 22 september 2024. Dit jaar markeert een bijzondere viering, want de 100 Bruggenloop staat volledig in het teken van de herdenking van 450 jaar Leidens Ontzet.

De iconische medaille van dit jaar zal pronken met een afbeelding van de schilderachtige Vlietbrug, een symbool van de rijke geschiedenis en de prachtige waterwegen van Leiden.

Vanaf vandaag kunnen deelnemers zich inschrijven via ons eenvoudige formulier op de officiële website: 100bruggenloop.nl. We moedigen alle enthousiaste deelnemers aan om zich snel in te schrijven en zich voor te bereiden op een onvergetelijke loopervaring langs de adembenemende bruggen van Leiden.

Om de feestelijke sfeer nog meer te vergroten, worden onder de eerste 100 inschrijvers vijf exclusieve Leiden cartoon legpuzzels verloot. Deze unieke puzzels vangen de levendige geschiedenis en het karakter van Leiden op een ludieke manier.

De 100 Bruggenloop is niet alleen een sportevenement, maar ook een gelegenheid om samen te komen en de schoonheid van Leiden te ervaren, in het bijzonder tijdens deze speciale mijlpaal van 450 jaar Leidens Ontzet. We nodigen iedereen, jong en oud, uit om deel te nemen aan dit opwindende evenement en een bijdrage te leveren aan de feestvreugde.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie, interviews of samenwerkingsmogelijkheden.

1 Comment

  • ALBERT VAN EGMOND
    Posted maart 10, 2024 7:30 pm 0Likes
    Beantwoorden

    WIL GRAAG DE 100 BRUGGENLOOP DOEN

leave a comment